miercuri, 21 martie 2012

Mentiune

Cineva m-a atenţionat că a postat comentarii. Îmi cer scuze, s-a întâmplat ceva cu setările, astfel că persoana care posta comentariul primea înştiinţarea că menţiunea va fi publicată după aprobarea sa de către autor, iar lucrul nu se întâmpla, pentru că de fapt comentariul dispărea în neant. 
Mulţumesc, Tina, pentru atenţionare. 
De pe acum ar trebui să fie OK.

8 comentarii:

  1. sa facem o proba. oare va aparea comentariul asta ? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff. Nu stii cat m-am chinuit sa apara. Ma atentioneaza ca adresa mea de e-mail nu poate vedea blogul, sa ma deconectez si sa ma loghez diferit, spre a... spre a ceva. Nice.

      Ștergere
  2. ia sa vedem daca functioneaza :))
    am vazut azi ca si al meu schimbase de nebun cateva setari. de cand am trecut la formatul nou ... e balamuc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am crezut ca innebunesc. Imi restrictioneaza tocmai mie accesul la comentarii, care inainte erau LIBERE. Putea sa ma injure oricine, si nu am modificat asta. Nu eu. Setarile blogului au facut-o. Curios. Ma face sa-mi amintesc de "internetul e singurul lucru pe care omul l-a inventat si pe care nu il poate intelege" (citat din "Minti criminale").

      Ștergere
  3. :))) si mie mi s/a intamplat chestia aia cu sa ma deconectez si sa ma conectez din nou si ... nimic nu ma duce la nici o pagina. ma lasa in aer. eu aveam setat ... de la el putere, verificarea prin cuvinte, pe care eu o scosesem ca nu ii vedeam rostul din moment ce tot moderez comentariile. cred ca mai sunt ele si altele, dar inca nu am avut timp sa ma uit peste tot. ma bucur ca merge :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merge, dar atat de greoi... Oare schimbarea s-a intamplat de cand ni se imbie google chrome-ul? Nu, asta ni se imbie doar de miercuri. Nu pricep nimic. :))

      Ștergere
  4. :)
    ai revenit la scris?
    noroc ca am pus link-ul catre blogul tau la mine,stii doar ca eu nu citesc jurnale ;), si vad ca musafirii mei bat si la poarta ta
    asa mai aflu si eu
    spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat sa revin. Totusi, nu pot sa nu ma intreb: "Unde sunt zapezile de alta data?" :)

      Ștergere