marți, 24 aprilie 2012

Motive

Am văzut seara trecută o parte consistentă din interviul pe care Mihai Gâdea i l-a luat Mădalinei Ghenea. Mă recunosc cârcotaşă. Greu găsesc om care să-mi placă, aşa că multa publicitate care i s-a făcut fetei pe mine m-a determinat să fiu reticentă. Să mă întreb oare ce e cu ea, de unde atâta "Sophia Loren",  de ce atâta tam-tam. 
M-am uitat la ea. Frumoasă? Poate. 
Am ascultat-o. 
Frumoasă? 
Cu certitudine. 
De ce? 
Frumuseţea fizică a Mădălinei e completată de cuvinte, de comportament, de îmbrăcăminte. 
"La om totul trebuie să fie frumos - de la haine până la suflet" (Cehov). 
Am văzut şi auzit un Om cuminte. Un om educat. Un om serios. Un om respectuos. Un om modest. Un om matur. Un om care ştie ce vrea de la viaţă. Un om sensibil. Un om puternic. Un om care se vrea exemplu de urmat. Un om plătit ca să se îmbrace, nu dezbrace, ca să o citez.
Seara trecută mi-a reconfirmat că nu-i rău să afli ce credeau oameni mai înţelepţi. S-ar putea să fi avut dreptate, şi, dacă e aşa, prin aceea că îi citeşti te scuteşti de efortul de a mai inventa tu însuţi apa caldă. 
Iată-mă-s, aşadar, fan Mădălina, despre care, până ieri, nu ştiam nimic. Ieri a fost ziua în care am văzut un om frumos. De la haine până la suflet.



6 comentarii:

  1. Sunt perfect de acord cu ce a zis Cehov, baiat destept :) Si intradevar, tipa pare super ok, desi nu o cunosc numai din relatarile si pozele tale. Atitudine, aleura, cumintenie. Sper sa se pastreze asa cat mai mult timp, desi o sa fie cea mai grea provocare pentru ea. Defapt la fel ca oricare dintre noi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Adi, cred ca ea s-a educat in sensul asta deja. A plecat din Romania la Milano pe cand avea doar 15 ani. Iat-o la 23 (in august face 24), un model, asa cum se voia, pentru femeile care cred in valori si moralitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt depasita de situatie. nu stiu nimic despre ea. in poze pare draguta, dar te cred pe cuvant. pai e complet diferita de tipologia modelului de la noi. adica nu e tzatza.

    RăspundețiȘtergere
  4. De-asta mi-a placut si mie. Nu e deloc ţaţă. Daca as fi maica-sa, as fi teribil de mandra de fata asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. :) deci scrii in continuare
    ceva ceva am vazut si eu de curiozitate,din motivul ca manechinuitele (vorba lui Gainusa) sunt toate o apa si un pamant...de fapt eram curios si cum arata,n-am retinut-o...nici acum nu cred ca as recunoaste-o decat daca ar scrie cine este :)
    asadar :)
    pot exista si exceptii...gad(ea)ilate :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Fata asta e diferita. Nu imi propusesem sa o urmaresc, doar sa o cataloghez dupa cateva minute. Ma asteptam la un "Frumusica dar intepata, frumusica dar superficiala". Ma asteptam la orice, nu la ceea ce am vazut. Fata asta a invatat, la timp, sa stie ce vrea. E de o seriozitate si de o maturitate care te fac sa simti OMUL, ea aratand ca stie sa se prezinte cu atata demnitate si onoare, ORIUNDE. Peste tot. Bravo ei!

    RăspundețiȘtergere