joi, 7 iunie 2012

Incompatibilitati

Incompatibilitatea lunii iunie se leagă de sinceritate şi drăgălăşenie. Nici astea nu pot convieţui, după umila mea părere. Poţi fi fie sincer, şi-atunci nu vei avea prea mulţi prieteni, fie drăgălaş, şi-atunci vei avea multe subiecte. De bârfă. Nu poţi fi drăgălaş şi sincer în acelaşi timp, decât dacă eşti: 1. îndrăgostit (dar asta trece cu repeziciune, lăsând în urmă un gust amar, al realităţii, cu condiţia să nu fii tâmpit), fie: 2. tâmpit. 
Altă ipostază în care cele două aspecte convieţuiesc nu văd. Dacă vedeţi voi, sunt deschisă la orice sugestie. 

4 comentarii:

  1. :))m-am regasit in una din categoriile tale.
    pai nu prea pot convietui pentru ca adevarul doare, asa ca e evitat :).
    ca sa fiu sincera, "dragalas" e asociat in capul meu numai cu fiintele mici, copii (pana la o anumita varsta) si animalutze. nu cred ca pot asocia epitetul dragalas cu altceva, decat cu naivitatea varstei, cu inocentza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-ai regasit in categoria celor sinceri, Tina, din cate stiu despre tine. :)
    Dragalasenia e un alt fel de a spune "ipocrizie". Cred ca ai inteles. Sau "pupincurism". Astea sunt echivalentele mature ale dragalaseniei copilaresti :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de data asta intru la categoria tampiti, ca nu m-am prins :))))))))))) si nici nu vreau sa ma scuz spunand ca aveam multe pe cap si nu am putut citi printre randuri. pupa-m-as de fata desteapta ce sunt:))))

      Ștergere
    2. Nu ai dreptate. Nu apartii acelei categorii si o stii prea bine. Un om bun nu e tampit. Nu suntem inconstiente atunci cand facem bine stiind ca nu vom primi bine. Stim asta, insa stim de asemenea ca ceea ce daruiesti nu iti poate fi furat. Aici vine vorba de fapte si vorbe frumoase, de incurajari, de frumusete.
      Tampitii... sunt diferiti. Din fericire. Ii recunosti de la o posta. Le bate vantul prin cutia craniana, saracii...

      Ștergere