duminică, 30 septembrie 2012

Crocant de septembrie

 Îţi aminteşti? Erai aproape copil. Neştiind cu certitudine ce era bine sau rău, nevoind să afli neapărat, pentru că în ochi aveai loc pentru soare, poveşti, seriozitate şi iar seriozitate. Şi într-o zi ai descoperit umorul, cu capacitatea sa de a face totul mai accesibil, mai simplu, mai uşor de răsturnat! Mai... crocant! 





19 comentarii:

  1. Asta cu ”crocant” o știu de vineri, am văzut-o pe facebook după ce mi-a arătat-o o colegă. Mi-a plăcut. Tu de unde te-ai inspirat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit-o pe e-mail, si de atunci o folosesc ca sa ma "laud" cand descopar articulatii intepenite: nu sunt batrana, sunt crocanta! :))

      Ștergere
  2. Crocant??? :))))))))))))))))))
    asta nu mi-ar fi trecut prin cap. never-ever.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa doua zile de umblat cu metroul, cu autobuzul si cu trenul, una intruna am ajuns acasa cu o durere de spate de numa, simteam ca toate pocnesc in mine... Mai rau ca un mos.
    Am citit asta.:)))) Sper sa ai dreptate Claudia? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei, dar de ce ai calatorit in halul asta? Cum iti e, Adi? Astept sa scrii, vreau impresii proaspete! Sper ca iti e bine?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai e cat un ocean Londra asta, trebuie sa faci tot felul de conexiuni ca sa ajungi dintr-un loc in altul. Dar au un sistem de transport extrem de bine pus la punct. Nu mi-am putut imagina asa ceva niciodata. Am umblat mult pentru ca a trebuit sa-mi fac o gramada de hartii necesare, am dat si un examen de avizare in munca, pe care l-am luat din prima. Si de luni lucrez. Este cu mult mai mult decat m-am asteptat si vreau sa zic ca nu regret sub nici o forma ca am luat decizia asta. O sa scriu pe blog. O sa scriu, despre oamenii de aici, despre civilizatie despre viata. Si nu o sa infloresc nimic. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa sansa iti doresc! Simt ca vei fi promovat rapid, "acolo" nu avansezi daca esti fiul cui trebuie, ci daca esti competent! Felicitari pentru post si astept impresii pe blog!

      Ștergere
  6. :))
    Mersi ca mi-ai tradus tu ce zicea domnul! Sa ies... sa nu ies? :)))

    RăspundețiȘtergere