sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Holografica

Deşi multe dintre cântecele lui Holograf sunt asemănătoare, având doar unele nuanţe schimbate, există piese de care prind drag la prima audiţie. Când am auzit pentru prima oară următoarea, am fost sincer impresionată. Cred că mai mult datorită mesajului transmis, care este, într-adevăr, minunat, aş zice: 



8 comentarii:

  1. Ai dreptate cu cei de la Holograf. Au cam dat-o pe comercial si la un moment dat ai senzatia ca asculti cam aceeasi piesa, dar asta nu inseamna, totusi, ca nu au si piese o superbe.
    Pe asta, de ex.,nu o stiam. am senzatia ca n-am mai ascultat Holograf de o vesnicie. Face bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe mine ma unge la suflet piesa. "Daca eu te iubesc n-ai sa mori niciodata" suna curios. Se distinge datorita unui mesaj ceva mai profund decat cel continut de celelalte piese - cele comerciale. :) Ma bucur ca iti place.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și mie mi-a plăcut Holograf tot timpul. Îmi place și piesa asta. Totuși, cel mai mult de la ei îmi place ”Și băieții plâng câteodată”. Parcă spune un adevăr renunțând la ipocrizie :). Dar și piesele lor despre dragoste îmi plac mult. De fapt, îmi place de Bitman ca om și ca fel de-a fi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place "Si baietii plang". Cred ca am o slabiciune pentru Holograf. Una destul de stabila. Imi plac: "Sa nu-mi iei niciodata dragostea" (cand au lansat-o mi s-a parut revolutionara), "Romeo si Julieta", "Vine o zi" (asta e sumbra si realista in acelasi timp, avertizandu-ne ca nu suntem nemuritori). Iar "Daca noi ne iubim" e o descoperire recenta, si mi se pare ca are un mesaj care transmite foarte multe.
    Bitman pare OK. Un om serios, fara pete. Din fericire. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ador "Vine o zi". e totala. "Banii vorbesc", "Undeva departe"... multe :)

      Ștergere
  5. Corect! Le uitasem. Si "Dincolo de nori" e superba!!

    RăspundețiȘtergere
  6. E. stii ca cu aia au fost la Eurovision?

    RăspundețiȘtergere