miercuri, 3 aprilie 2013

Puncte de vedere

Din anumite puncte de vedere, interpretarea a fost o reuşită. A scos-o la capăt. Din altele... vedeţi şi voi. 


10 comentarii:

  1. =)) =)) Si eu tocmai ascultam Brandi Carlile - "The story". Sa stii ca nu se compara cu Crazy bird. Pasarea castiga detasat. =))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))))))))))) bine ca a dat cine a dat cu pantoful ala dupa cantaretz ca imi venea mie sa dau :))). mi-a iesit Scorpions me nas. Am un vecin care a avut o faza cu Scorpions. luni de zile nu asculta altceva. iti venea sa o iei pe pereti :)). noroc ca i-a trecut. asa ca si de ar fi cantat ca o privighetoare, tot scoteam pantoful la Scorpions :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Mie mi-a placut fervoarea cantaretului. Era de-a dreptul febril in timp ce se chinuia sa reproduca... :)))) Dar asa sunt unii, ca noi: nerecunoscatori. :)))

      Ștergere
  3. Hmm...parcă urmăream preselecția la ”Românii au talent”. Dar mi-a plăcut :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Nu ma gandisem la asta, dar ai dreptate!

      Ștergere
    2. Imi imaginez ce feţe ar face juriul, văzând "mirobolanta" pasăre. :))

      Ștergere
    3. Mai ales ”minunatul, extraordinarul, mult doritul” de Mihai Petre :D

      Ștergere
    4. Am urmarit doar fragmente din emisiune, si pe acelea sporadic. Asa ca nu mi-am format o parere foarte clara despre membrii juriului. Stiu doar ca Andi e mai permisiv, mai ingaduitor, Andra se mai amuza cand e cazul, devenind foarte deschisa cand cineva chiar are vreun talent, iar Mihai e foarte expresiv. E de-ajuns sa ii vezi fatza o clipa ca sa stii exact ce crede, chiar inainte de a deschide gura spre a se exprima. :))

      Ștergere