vineri, 16 august 2013

Aratare

Îmi ies din minţi când oamenii care au despre ei înşişi păreri uluitor de bune iar despre lume în general păreri împărţite vin şi declamă, cu emfază: "Vreau să-ţi arat... ". 
Cucoană, anul trecut pe vremea asta vorbeai cu oroare despre faptul că "suntem un oraş de proletari", matale neîngroşând categoria, că te-a făcut mă-ta patroană. Iacătă că tac-tu, celebru medic psihiatru, mă-ta, farmacistă de top şi profesorii mătăluţă care te-au îndrumat spre artă, ca să te delectezi, să nu stai să înnebuneşti conducând farmacia umplută de angajaţi proşti, probabil proletari şi ei, nu te învăţară nicicare cum naiba se conjugă verbul "a arăta" la prezent! Şi nici măcar personajele din mult iubitele opere care te încântă la Scala şi la Viena nu te-au învăţat să vorbeşti corect, cât să nu-i zgârii pe creier pe proletari.
Trăiască aerele şi fiţele-n cap. Deşi eu cred că sunt de porc.

6 comentarii:

  1. :)))))))))))))))) nu cred ca te-am prins niciodata asa nervoasa. Superb! :))).
    Rad cu lacrimi. porcul e total.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am infuriat grozav vazand-o pe madam cu ochii iesiti din orbite, datorita supraevaluarii constante la care se supune, exprimand, fara cuvinte, un "tu constientizezi cat sunt eu de grozava?", in timp ce vorbea ca porcul. :))
    "Lasă-mă să-ţi arat." Hai sictir.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru care-o vrea să se ia de cineva și nu știe cum, eu am rețeta universală.
    Și ca un bun și de oameni iubitor ce mă aflu în treabă, v-o dezvălui. Caaaaddddooo!!!

    Dacă e mascul, îi zici că ai auzit că o are mică. Dacă e femelă, spune-i că-i grasă. Putem subtiliza și îmbrăca mesajul cu orice înflorituri, important e să se transmită.

    ”Vai, dragă, nu-i înțeleg nici eu pe ăștia cu rochiile. Mereu scriu mărimile mai mari decât sunt. Stai liniștită, am pățit și eu.” Și i-ai dat de înțeles că s-a cam pus osânza pe ea. Poate nu e nici pe departe adevărat, dar piticul pe creier va rămâne...ohoho!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Iarta-ma, dar m-ai omorat.
    Legat de ce spui despre barbati, exista si un banc. O madama merge la o sotie si-i spune ca a auzit ca sotul o insala. Sotia raspunde: "Cu ce?"

    RăspundețiȘtergere