joi, 1 august 2013

Spusa

Astăzi cred cu tărie în ceea ce se spune. Anume că "banul la ban trage şi păduchele la păduche". E foarte probabil că aşa e şi bine. Alte combinaţii ar naşte hibrizi monstruoşi. Şi-ar fi păcat.

8 comentarii:

  1. Mai aveai dubii referitor la zicala asta? :))) Hai, mai, nu ma dezamagi! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Nu dubiile erau cele care m-au omorat, ci necunoasterea zicalei. Cand am auzit-o mi s-a parut ca am o revelatie. A fost un soi de "wow!!!"

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma omorî, te rog! Nu stiai ca ban la ban trage si paduchele la paduche???? :)) unde ai stat ascunsa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii cum e, unii n-au auzit de "perdaf", eu nu stiam zicala asta... Cert e ca e atat de adevarata incat te ia cu lesin.

      Ștergere
  4. Stii tu ca nu "iasa" fum fara foc :) intelepcinea populara stie ea ce stie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haide ca rad. Recunoaste ca ti-a luat ceva pana sa iti "iese" forma inadecvata! :))))))) In timp ce unora le "iasa" din prima, fara efort. Invidia e mare...

      Ștergere
  5. Imi place poza, desi nu-mi plac maimutele deoarece imi amintesc prea mult de firea omeneasca. Cat despre zicala, e tare veche dar poti sa o privesti din doua pozitii. Banul la ban trage adica cei care au bani, au posibilitatea sa faca si mai multi sau cei care au bani se inconjoara de persoane cu aceeasi "calitate". Logic pentru ca un sarantoc nu are aceeasi viziune, dare de mana si tupeu ca unul bogat. dem pentru "paduchi". Daca tu ii detesti, te vei feri ca de foc de ei, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma mira faptul ca zicala, desi veche, nu mi-a ajuns la urechi pana de curand. Cand am auzit-o, am avut parca o revelatie. E foarte adevarat ca in trecut formulasem opinii pe aceeasi tema, insa aceasta merge la tinta fiind atat de concisa.
      Cert e ca validarea zicalei nu ne face mai fericiti nici pe noi, nici pe cei ce ingroasa randurile paduchilor. :)

      Ștergere