sâmbătă, 31 martie 2012

Provocare

Aşa, ca de final de martie şi început de aprilie... 
Pe creanga târzie a unui copac visând la muguri flutură provocarea unui anotimp ce vine cu bunele şi relele sale, pe care însă atitudinea noastră (sper că) îl poate influenţa şi preface în mai mult decât intenţiona a fi.

14 comentarii:

  1. aaaaaaaaaaaaa, ce frumos! daca am putea sa facem asta, ar fi superb. dar ce facem cu cei din jurul nostru pe care un atare comportament i-ar deranja, cu siguranta, pentru ca exuberanta ii deranjeaza intotdeauna pe snobi si pe inchipuiti, adica exact pe aceia care alcatuiesc majoritatea inconjuratoare, si vor face tot posibilul sa ne taie elanul creator :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar au sa ne priveasca de parca am fi dementi/e, snobii reprezentand perfectiunea. Snobii cu lumea lor apretata si scrobita. Ce bine ca gandurile nu se pot citi. Iti dai seama ce figura ar face daca, in loc de admiratie si invidie, ar gasi alte sentimente prin mintea noastra? :))

      Ștergere
    2. :)) daca s-ar putea citi gandurile, cred ca numarul crimelor ar fi cu muuuuuuuuult mai mare

      Ștergere
    3. :))
      Ma determini sa raspund pe larg intr-o postare! :)))
      Mersi.

      Ștergere
    4. Ar fi cat un roman fluviu, si sigur nu as atinge toate aspectele. Dileme, dileme... :)

      Ștergere
  2. Suntem construiti sa facem asta. De ce procedam diferit... Habar nu am!
    Dansati cu mine fetelor? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim de invitatie, da, domnule. Dansam.
      Si procesam diferit de teama. :) "Oare ce zice lumea daca... suntem noi? Fara masti?"

      Ștergere
  3. Lumea nu zice nimic Claudia, ca o iubim si pe ea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi o iubim, insa nu ne iubeste ea, daca indraznim sa spargem tiparele cu comportamente ca cele descrise mai sus. :)) Vorba Tinei: s-ar uita oamenii la noi ca la nebuni.

      Ștergere
  4. Aici e sensibilitatea sensibilitatilor; e bine sa tii cont si de ce zice lumea, sa fii echilibrat si tacit, sa nu sari calul... si totusi, nici asta nu prea multumeste lumea :) Asa ca vorba aia, zica lumea ce-o vrea, tot mai bine-n tara mea!
    Eu imi beau cafeaua, imi fumez tigarile si merg inainte. In spre mai bine! Si daca cuiva nu-i convine... Fuck Of

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu avem cum sa ii impacam pe toti, Adi. Am observat asta de-a lungul timpului. De la un banal vopsit de par la chestiuni majore, mereu vei gasi sustinatori (ai culorii sau atitudinii) si contestatari. Important e sa afli tu ce vrei, si de acel lucru sa te tii. Pentru ca oamenii au marele dar sa te innebuneasca daca tii prea mult cont de ei. :)

      Ștergere
    2. "Pentru ca oamenii au marele dar sa te innebuneasca daca tii prea mult cont de ei" aici ai pus marele punct pe i. Asa e :)

      Ștergere
    3. Pai... asta e treaba lumii. Sa le tina evidenta celorlalti. Sa afle, sa se informeze, sa vina cu sfaturi. Nu serios? Dar de ce cred unii ca gandirea lor e mai profunda decat a mea? Mai inteligenta? De ce ar sti unii ce mi se potriveste mai bine?
      Nu toti oamenii sunt ingerii nostri pazitori, Adi. Daca privesti lucrurile prin prisma asta, te detasezi de mentalul colectiv si ajungi sa te sfatuiesti doar cu cei pe care stii ca poti conta. Oricand. :)

      Ștergere