duminică, 15 iulie 2012

Reclamatii ulterioare

Reclamaţiile ulterioare sunt bine-venite. Eu postez opinia pentru că sunt curioasă ce credeţi voi despre ea...


8 comentarii:

  1. :)))) extrem de bine zis!
    deci stai sa vad daca am inteles eu bine ... sunt o inteligenta pentru ca totdeauna am dubii? :D :D :D :D :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, dar asta presupune și a trăi permanent în neliniști :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce anume presupune prezenta unor nelinisti permanente? Vreau sa spun, ce intelegi prin "asta"? Poti sa detaliezi, te rog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, dacă mereu ești în dubii, ești și neliniștit, nu? Întrebările pemanente produc frământări interioare, confruntări, căutări, răspunsuri și iar căutări. Toate acestea nu cred că ne dau o stare de liniște. P.S. Am luat de bun ce a zis Tina în primul comentariu. Postarea în engleză n-am înțeles-o pentru că eu cunosc engleză aproape deloc.

      Ștergere
  4. "Problema cu lumea aceasta e ca oamenii inteligenti sunt plini de dubii, in timp ce prostii sunt plini de incredere", e traducerea. Dubiile fac casa buna cu nelinistea. Dar de ce cele doua (dubiile si nelinistea) sunt asociate DOAR cu oamenii inteligenti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru că ceilalți nu-și pun întrebări, fug de ele, iar dacă totuși și le pun, îi sperie și le abandonează repede. Alteori, nu sunt în stare să le aprofundeze, ori nu au curajul să le aprofundeze. Însă, fuga asta de întrebări și de profunzime îi face și pe ei să aibă dubii (chiar dacă nu le recunosc)și neliniști pentru că trăiesc o teamă permanentă de tipul ”dacă o fi ceva nasol sub pelicula de aparenta fericire”. Încrederea lor nu e chiar una naturală, e, mai degrabă, o încredere cauzată de o teamă. Adică, decât să arate că se tem, se fac că sunt încrezători.

      Ștergere
    2. Mie mi se parea ca fiind prost mai ai o sansa la fericire. Ca nu ai suficienta materie cenusie sa-ti faci probleme. Tu insa spui ca fericitii sunt mimetici. Ca fericirea lor e de fatzada. Asa-zisii fericiti sunt neincrezatori si lupta pentru a parea, nu pentru a fi? Asta e una din cele mai neplacute stari. Aceea de a lupta pentru a parea ceva ce nu esti.

      Ștergere